Mijn favoriete fotograaf #04

Fotograaf OhBW

Als ik ergens van kan genieten dan is het wel foto’s kijken. Inspirerende foto’s, mooie foto’s, indrukwekkende foto’s, schattige foto’s, ontroerende foto’s.. Er zijn zoveel verschillende soorten stijlen, uitdrukkingen wat je aan een foto mee kan geven. Ik kan er dan ook echt van genieten om die foto’s uitgebreid te bekijken. In de loop van de tijd heb ik een aantal favoriete fotografen gekregen waarvan ik regelmatig hun social media of website check om te zien of ze nog mooie foto’s hebben. Deze ga ik met je delen zodat jij ook mee kan genieten! Klik snel verder voor de vierde fotograaf van deze serie…

DEEL 4 – OH BEAUTIFUL WORLD 

www.ohbeautifulworld.com_145Hanneke ken ik eigenlijk alleen via facebook. Hoe ik precies bij haar facebook pagina terecht ben gekomen weet ik eerlijk gezegd niet meer. Maar wat ik wel weet, dat toen ik haar foto’s zag, ik opslag verliefd was. Wat een prachtige foto’s! Ze weet op het juiste moment de dingen vast te leggen. Pak er wat lekkers bij en zwijmel weg bij haar foto’s!

IN HET KORT

Hoe ben je in het vak terecht gekomen?
Ongeveer drie jaar geleden ben ik voor het eerst gaan fotograferen, eigenlijk meer om het eens te proberen omdat ik soort van een hobby nodig had. Ik heb nog nooit zo’n klik met iets gehad als fotografie en ik wist toen eigenlijk al binnen een paar weken dat ik verder wilde in de fotografie. Op dat moment ging ik op wereldreis met mijn vriend en die reis heeft me ook doen besluiten om optimaal van het leven te genieten en mijn passie te gaan volgen. Ik moest nog een jaar studeren voor mijn diploma, dus toen ik terug kwam heb ik nog wel mijn studie afgemaakt. Daarna ben ik aan mijn portfolio gaan werken en nu ben ik officieel 1 jaar bezig als fulltime fotografe, gespecialiseerd in bruidsfotografie en lifestylefotografie.

Wat inspireert je aan het werk dat je doet?
Bijna alle momenten die ik fotografeer, zoals een bruiloft, een pasgeboren baby, verliefde stelletjes of een gezinnetje zijn positief. Je maakt mooie momenten mee uit mensen hun leven en ik vind het te gek dat ik ze een mooie waardevolle herinnering kan geven door middel van mijn foto’s. Ik zie veel liefdevolle momenten tussen mensen en dat is gewoon tof.

Het leukste fotomomenten zijn…
Op een bruiloft het moment dat mensen helemaal vergeten dat ik er ben en dus gewoon genieten van de momenten waardoor ik de ongedwongen beelden kan schieten. Vaak zijn de spontane beelden van mensen de foto’s waar mensen op hun mooist op staan. Tegelijkertijd vind ik het ook heerlijk om juist heel bewust met mensen te gaan fotograferen en ze zo te regisseren dat we uiteindelijk een super mooie plaat krijgen.
Uiteindelijk is het vooral heel fijn om na afloop te horen dat mensen dolverliefd zijn op de foto’s en dat het op de foto’s nog bijna mooier was dan in het echt.

www.ohbeautifulworld.com / www.facebook.com/ohbeautifulworld

1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
23 3 2012-07-11_027

Plaats een reactie